Apparaten en accessoires
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)300 g
-
olie30 g
-
water950 g
-
boerenkool zonder dikke stelen30 - 50 g
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken80 g
-
80 - 100 g peterseliewortel, in stukkenselderstengels in stukken80 g
-
teentjes knoflook3
-
tomatenpuree30 g
-
300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes300 g
-
2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 tl
-
laurierbladeren, gedroogd1 - 2
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst (zie variatie)30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
884.3 mg
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1398.3 kJ /
334.2 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
17.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillevla met rabarber
50 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Kip garam masala
50 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min